Binnenkort vinden op onze vestiging de Sigma Demo Doe Dagen plaats. Op deze dagen worden verschillende demonstraties gegeven. Hieronder vindt u de datum en tijden waarop de demo’s plaats zullen vinden in onze vestiging: Plastall Verfcentrum, Kampen.

Demonstratie: Flexidur / Rupes
woensdag 20 mei, (ochtend 7.30-10.00 uur)

Houtrenovatie is een vak apart. Een schilder die ook deze specialisatie beheerst, vergroot zijn opdrachtmogelijkheden. Tijdens deze workshop leert u de eigenschappen van hout, de eigenschappen van Flexidur en maakt u kennis met de gereedschappen en de machines (Rupes) voor houtrenovatie. Het is een praktijkgerichte workshop met demonstratie. Dit mag u niet missen! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Demonstratie: Altrex
Doorlopende demonstraties op woensdag 27 mei, (ochtend)

Altrex is hét A-merk dat al meer dan 65 jaar garant staat voor veiligheid, kwaliteit en innovatie van klimmateriaal. Altrex demonstreert de MiTOWER PLUS. De MiTOWER PLUS is met twee personen te gebruiken. Terwijl de rolsteiger nog steeds eenvoudig en snel met 1 persoon is op te bouwen. De MiTOWER PLUS heeft een groter werkplatform en er kan een werkhoogte tot maar liefst 8 meter worden bereikt. Kom naar het Sigma verkooppunt en profiteer van extra kortingen op klimmateriaal van Altrex.Wij zien u graag tijdens de Sigma Demo Doe Dagen in onze vestiging.

Met vriendelijke groet,
Plastall Verfcentrum, Kampen
Energiestraat 5
8263 AG Kampen